Tanár

Tíz éve dolgozom a Bilingual Programban, amelyet egy megbízható és barátságos munkahelynek tartok, ahol a vezetőség együtt, kéz a kézben dolgozik a munkatársakkal.

Tanár

Magyarországon tanítani életem eddigi legjobb élménye. Nagyon szeretem a közösséget amelyben tanítok: az angol és magyar anyanyelvű kollégáimat, a diákokat és a városi életet.

Tanár

Idén negyedik éve vagyok Budapesten és az az érzés, hogy itt dolgozom, tökéletesen az ellenkezőjére fordult annak, mint ami eleinte volt.

 
Coordinator

A legjobban azokat az embereket szeretem benne, akik egész nap körülvesznek: a különböző országokból származó angol anyanyelvi tanárok, valamint a koordinátor és irodai munkatársaim, akik között még gyermekkori barátaim is vannak.

Tanár

Nagyon szerencsésnek tartom magam, amiért olyan munkát végezhetek, amit imádok; lenyűgöző dolog fiatal elméket tanítani egy olyan gyönyörű városban, mint Budapest, egy végtelenül jó kedélyű és támogató csapattal.

Tanár

Nagyon élvezem a párban-tanítási módszert a Programban, mert ez lehetővé teszi azt, hogy különböző tanítási stílusokat figyeljek meg, és saját tanítói készségeimet is fejlesszem azáltal, hogy tapasztalt magyar anyanyelvű tanárral dolgozom együtt.

 
Tanár

Nap mint nap a diákjaim személyisége és látható fejlődésük a jutalmam.

Coordinator

Nagyon hálás vagyok a Bilingualnak, hogy lehetővé tette számomra, hogy tovább fejlesszem koordinátori készségeimet, ami nem lett volna lehetséges a vezetői visszajelzések nélkül.

Team Leader

Belülről megismerni egy idegen kultúrát egy igen nagy kihívás nagy jutalmakkal, pláne egy állami iskolai tanárként.

 
Tanár

Elképesztő érzés, mikor az ember maga jelenti a különbséget.

Tanár

Bilingual tanárként lehetőségem adódott különböző iskolai tevékenységekben részt venni diákjaimmal, mint például utcaművészeti kiállításokra, szabadulószobákba és színházba menni.

Tanár

A Bilingual megadta nekem a lehetőséget arra, hogy számomra két fontos területen egyszerre dolgozzak.

 
Tanár

Büszkeséggel tölt el, mikor látom, hogy a növendékeim egyre magabiztosabbak az angol nyelvben.

Tanár

A pozícióm lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszem tanítási készségeimet, a társaság által biztosított magas színvonalú tanárképzések-, osztálylátogatások- és visszajelzések révén.

Team Leader

A Bilingualnál törekszünk arra, hogy tanáraink támogatva és jól felszerelve érezzék magukat ahhoz, hogy eredményt tudjanak elérni a diákok életében.

 
Tanár

Évek óta lelkesen tanítok, de a Bilingual igazán különleges.

Tanár

A sok támogatásnak, melyet a Bilingual nyújtott érkezésemkor kulcsszerepe volt abban, hogy őket válasszam. Minden egyes lépésnél jelen voltak, a reptéren fogadtak, majd elvittek az új lakásomba.

Tanár

Meg kell hogy mondjam, hogy a Bilingual nagyon magasra tette a mércét, ami a külföldön való tanítást illeti, elsősorban amiatt a sok támogatás miatt, amit az egész tanítási program alatt nyújtottak.

 
Tanár

A párban-tanítási módszer elsajátítása sokszor zavaros és ijesztő folyamat volt. De a team leaderem akkor és azóta is mindig rendelkezésemre állt, amikor támaszra volt szükségem, és most már azt mondanám, hogy a párban-tanítás az eddigi legjobb élmény, melyet megtapasztaltam.