Tanár

Tíz éve dolgozom a Bilingual Programban, amelyet egy megbízható és barátságos munkahelynek tartok, ahol a vezetőség együtt, kéz a kézben dolgozik a munkatársakkal.

Tanár

Magyarországon tanítani életem eddigi legjobb élménye. Nagyon szeretem a közösséget amelyben tanítok: az angol és magyar anyanyelvű kollégáimat, a diákokat és a városi életet.

Tanár

Idén negyedik éve vagyok Budapesten és az az érzés, hogy itt dolgozom, tökéletesen az ellenkezőjére fordult annak, mint ami eleinte volt.

 
Coordinator

A legjobban azokat az embereket szeretem benne, akik egész nap körülvesznek: a különböző országokból származó angol anyanyelvi tanárok, valamint a koordinátor és irodai munkatársaim, akik között még gyermekkori barátaim is vannak.

Tanár

Nagyon szerencsésnek tartom magam, amiért olyan munkát végezhetek, amit imádok; lenyűgöző dolog fiatal elméket tanítani egy olyan gyönyörű városban, mint Budapest, egy végtelenül jó kedélyű és támogató csapattal.

Tanár

Nagyon élvezem a párban-tanítási módszert a Programban, mert ez lehetővé teszi azt, hogy különböző tanítási stílusokat figyeljek meg, és saját tanítói készségeimet is fejlesszem azáltal, hogy tapasztalt magyar anyanyelvű tanárral dolgozom együtt.

 
Tanár

Nap mint nap a diákjaim személyisége és látható fejlődésük a jutalmam.

Coordinator

Nagyon hálás vagyok a Bilingualnak, hogy lehetővé tette számomra, hogy tovább fejlesszem koordinátori készségeimet, ami nem lett volna lehetséges a vezetői visszajelzések nélkül.

Teacher Trainer

Belülről megismerni egy idegen kultúrát egy igen nagy kihívás nagy jutalmakkal, pláne egy állami iskolai tanárként.

 
Tanár

Elképesztő érzés, mikor az ember maga jelenti a különbséget.

Tanár

A Bilingual egy fantasztikus munkahely: ahol lelkesedem magáért a munkáért, nagyszerű a munkaközösség.

Tanár

A Bilingual megadta nekem a lehetőséget arra, hogy számomra két fontos területen egyszerre dolgozzak.

 
Tanár

Az, hogy a saját szakterületemen és az angol nyelvet is taníthattam, lehetővé tette számomra, hogy matematikatanárként tovább fejlődjek és értékes készségekre tegyek szert ESL tanárként.

Tanár

A pozícióm lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlesszem tanítási készségeimet, a társaság által biztosított magas színvonalú tanárképzések-, osztálylátogatások- és visszajelzések révén.

Teacher Trainer

A Bilingualnál törekszünk arra, hogy tanáraink támogatva és jól felszerelve érezzék magukat ahhoz, hogy eredményt tudjanak elérni a diákok életében.

 
Tanár

Évek óta lelkesen tanítok, de a Bilingual igazán különleges.

Tanár

A sok támogatásnak, melyet a Bilingual nyújtott érkezésemkor kulcsszerepe volt abban, hogy őket válasszam. Minden egyes lépésnél jelen voltak, a reptéren fogadtak, majd elvittek az új lakásomba.

Tanár

Meg kell hogy mondjam, hogy a Bilingual nagyon magasra tette a mércét, ami a külföldön való tanítást illeti, elsősorban amiatt a sok támogatás miatt, amit az egész tanítási program alatt nyújtottak.

 
Tanár

A párban-tanítási módszer elsajátítása sokszor zavaros és ijesztő folyamat volt. De a team leaderem akkor és azóta is mindig rendelkezésemre állt, amikor támaszra volt szükségem, és most már azt mondanám, hogy a párban-tanítás az eddigi legjobb élmény, melyet megtapasztaltam.

Tanár

Életem legjobb kalandja, hogy Magyarországra költöztem és a Bilingual-nál taníthatok!

Tanár

Ha életre szóló élményre vágysz, ahol egyben rengeteg új ismerettel gyarapodsz, szívből ajánlom Budapestet és a Bilingual Programot!

 
Tanár

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ebben az iskolában dolgozhatok, mert minden eszközt és támogatást megkapok, amire csak szükségem van.

Tanár

A közös munka párban tanító partnereimmel s hatalmas váltás volt, de azt tapasztaltam, hogy magyar kollégáim hihetetlenül segítőkészek és megértőek voltak az új rendszerhez való alkalmazkodás során.

Tanár

Milyen itt dolgozni? Röviden: kihívásokkal teli és ösztönző.

 
Tanár

Párban tanító tanártársaim támogattak és bátorítottak, végig a 2 év közös munka alatt.

Tanár

Amikor kérdéseim voltak, vagy besokalltam, a menedzserem, tanártársaim és tapasztaltabb kollégáim támogattak és mentoráltak.

Tanár

…tanulási hajlandóságom párosítva a Bilingual Program átfogó képzési programjával és a folyamatos évközi támogatással, megadta a szükséges készségeket és ismereteket ahhoz, hogy megtanítsak a gyerekeknek mindent, amit tudniuk kell, és még sok egyebet is.

 
Tanár

Tapasztalat alapján kijelenthetem, hogy ez a tanítási stílus működik és lenyűgöző eredményeket hoz.