videó

angol anyanyelvű tanárok, pozitív szemlélet

videó

magabiztos nyelvtudás, felszabadult, kommunikatív gyerekek

videó

amikor a gyermek megszólal angolul

videó

Mi tetszik a programban?

Szülő

A gyerekek az aktuális nyelvi szintjükhöz mérten, az igényeiknek megfelelően kapják az oktatást. A tanáraik odafigyelnek rájuk.

Szülők

Nagyon szereti az iskolát, boldogan jár iskolába, és nagyon szereti a tanárait, az angol órát. Ez visszajön olyan érdekes dologban, hogy angolul játszik otthon és nagyon jó a kiejtése.

Szülő

Az iskolakezdéssel kapcsolatban az a tapasztalatunk, hogy még ugye csak 2 és fél vagy 3 hete jár iskolába, de nagyon vidáman jön haza, minden tanár nagyon kedves.

Szülő

A gyermekek nagyon szeretik, észre se veszik, hogy tanulnak angolul. Nagyon közvetlenek a tanárok, mind az angol, mind a magyar nyelvűek.

Szülő

Nagyon jókat hallottam erről a programról, nagyon tetszik a ennek a programnak a szemlélete. A gyerekek tényleg egy nagyon alapos, komoly mély angol tudásra tehetnek szert.

Tanuló

Szeretném megköszönni a sok segítséget és támogatást, amelyet az elmúlt 8 éven keresztül nyújtottál az órákon. Úgy gondolom, hogy a segítséged nélkül nem jutottam volna ilyen messzire.

Tanulók

A ház események nagyon izgalmasak voltak és rengeteg hasznos információt tanultunk minden egyes témakörben, amit sosem fogunk elfelejteni.

Cambridge vizsgáztató, British Council

Welcoming staff, and above all such a high standard of English among the kids, as well as the fact they all seemed positive and motivated. A great impression indeed!

 
Szülő

Annyira szuper a suli és az Önök programja, hogy el sem tudom képzelni, hogy máshol tanuljon a kislányom.

Szülő

Nagyon hatékony módszerrel tanítanak, a kislányom “szivacsként” szívja magába az angol nyelvet​,​ és ami a legfontosabb​,​ élvezi minden egyes percét az órának.

Szülő

Kedves Bilingual Team! Ezúton szeretnék beszámolni arról, hogy Süle Katinka és Süle László zökkenőmentesen beilleszkedett egy-egy amerikai középiskolába.

Szülő

Én nagyon büszke, boldog és elégedett vagyok és ahogy már sokszor kihangsúlyoztuk, a legjobb döntésünk volt, hogy a Bilingual Programot választottuk 12 évvel ezelőtt! :)