Emese immár ötödik éve dolgozik a Bilingual Programban és jelenleg Krúdy menedzser és senior koordinátorként dolgozik. 

 

2015 óta dolgozom a Bilingual Program koordinátoraként a Krúdy Gyula Általános Iskolában, és kezdettől fogva úgy éreztem, hogy ez a munka nekem lett teremtve! 

A legjobban azokat az embereket szeretem benne, akik egész nap körülvesznek: a különböző országokból származó angol anyanyelvi tanárok, valamint a koordinátor és irodai munkatársaim, akik között még gyermekkori barátaim is vannak. A Bilingual  stabilitást és kiszámíthatóságot biztosít számomra, továbbá lehetőséget a fejlődésre: úgy vélem, a csapat nyitott az új ötletekre (ami nekem mindig rengeteg van), és van helye a személyes feljődésnek is. Koordinátorként kezdtem el dolgozni, majd rövid időn belül senior koordinátor lettem, és mostanra még több felelősséggel bírok iskolám menedzsereként. 

A kismillió tevékenység, amely kitölti napjaimat, számomra izgalmas és sokszínű- a Bilingual Program mindennapi feladatainak elvégzése az iskolámon belül, problémák megoldása vagy akár szépen és rendezetten prezentálni dolgokat, táborokat szervezni, kollégákkal csevegni, magyar-angol munkatársak közt fordítani stb. - a folyamatos aktivitás az életem! 

Közeli kapcsolatban dolgozom az angol anyanyelvű tanárokkal, és úgy gondolom, bátran fordulnak hozzám bármilyen nehézséggel, amit együtt meg tudunk oldani.

Praktikus embernek tartom magam, és pont ezért szeretem a mindennapi ügyeket intézni iskolámban, a Bilingual Programban!

 
Emese Nagy
Koordinátor