Mike immár tizedik éve dolgozik a Bilingual Programban, jelenleg az 1. osztály angol anyanyelvű tanáraként.

 

Tíz éve dolgozom a Bilingual Programban, amelyet egy megbízható és barátságos munkahelynek tartok, ahol a személyes kezdeményezőkészséget  nagyra értékelik, és ahol a vezetőség együtt, kéz a kézben dolgozik a munkatársakkal. A vezetőség mindig segítséget és támogatást nyújt azoknak a tanároknak, akik akár szakmai, akár maganéleti nehézségekkel szembesülnek. Bár az előírt tantervet követjük, mindig van lehetőség személyes színezetet vinni a tanításba, sőt ezt kifejezetten támogatják is.

Mivel együtt tanítjuk a legtöbb tantárgyat a magyar pedagógus-társunkkal, általában bele tudjuk építeni az órákba azt, ami minket lelkesít - legyen az középkori történelem, informatika, a vöröshangyák élete vagy bármi ami felcsigáz. Tehát a Bilingual-nál biztosan át tudod adni a diákjaidnak  azokat a témákat, amelyek után szenvedéllyel érdeklődsz. 

A társaság folyamatosan bővül: nemcsak méretében, hanem  a tanítás minőségében és a munkakörülményekben is. Saját magam megtapasztaltam, ahogy a vezetőség időt, pénzt és energiát fektet abba, hogy a tanárok életét és szakmai ismereteit bővítse különböző továbbképzések és szociális események révén. 

De talán a legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy ez egy remek munkahely, az, hogy még mindig itt dolgozom, annak ellenére, hogy számtalan pozíciót ajánlottak más, neves iskolák Magyarországon.

 

 

Mike Fülöp
Tanár