Ajándék játék érkezett az osztályterembe/csoportszobába!

Ajándék játék az osztályban/csoportszobában!

 

Folyamatosan keressük a kreatív módszereket a Bilingual Program diákjai angoltudásának fejlesztésére. Az elmúlt hetekben minden Bilingual Programban tanuló iskolai osztályba/óvodai csoportba egy fantasztikus, a gyerekek életkorához illő, angol nyelvű és nyelvbarát (társas)játék érkezett! 

 

Miért társasjátékra esett a választás?

A játék fantasztikus eszköz a kötetlen nyelvgyakorláshoz! Hiszünk abban, hogy a tanulás akkor igazán hatékony, ha egyben szórakoztató is, tehát, hogy is lenne az angoltanulás élvezetesebb, mint játék során?

 

Mikor játszhatnak a gyerekek?

Ezeket a játékokat az angol anyanyelvű osztályfőnökökkel és a többi Bilingual Program tanárral együtt használhatják a tanulók az osztályban vagy óvodai csoportban, így gyakorolhatják az angol nyelvet pihentető környezetben. Legyen szó szünetekről, eseményekről vagy éppen az ünnepi időszakról, ezek a játékok izgalmas lehetőséget kínálnak a diákoknak angoltudásuk továbbfejlesztésére a szokásos tanórákon kívül.

 

A játék öröm!

Az ajándékjátékokat az angol anyanyelvű tanárok már átadták az osztály/csoport részére. Micsoda örömteli időtöltés együtt játszani az ünnepi időszakban!