Így tanítunk mi! - Holland tanárképzősök látogatása

 Tanárképzős hallgatók jártak nálunk a Viaa Egyetemről (Zwolle, Hollandia), hogy felfedezzék a Bilingual Program izgalmas világát!

 

 A kétnyelvű oktatás iránt érdeklődő másodéves hallgatók kivételes gyakorlati tapasztalatot szerezhettek, amikor részt vettek a Bilingual Program iskolai óráin és óvodai foglalkozásain 2024. február 8-án és 9-én.

 

Az idén már második alkalommal látogattak el hozzánk, hogy megfigyeljék a kétnyelvű oktatás egyedülálló módszertanát, és kipróbálják az angol nyelvű tanítást.

 

 A hallgatók saját kultúrájukból származó mesék, történetek és egyéb érdekes tudnivalók játékos tanítására készültek fel, melyben a Bilingual Program Teacher Trainer munkatársai módszertani továbbképzéssel is segítettek. Szép volt, Viaa Hallgatók! Élvezzétek a tanítást a továbbiakban is!

 

 Köszönettel tartozunk partnerintézményeink, az óbudai Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, a budakeszi Széchenyi István Általános Iskola, az Óbudai Százszorszép és Színes Gyerekkert Óvoda és az Újpesti Nyár Óvoda vezetőinek, hogy helyet adtak a tanulásra és a különleges tapasztalatok megosztására!