Rólunk Munkatársaink Ancke Rörich

Ancke Rörich

Tanár

Ancke a dél-afrikai Johannesburgban született és nevelkedett, és 2020-ban diplomázott a Witwatersrand University-n jazz ének és angol irodalom szakirányon.

Posztgraduális tanulmányai során mélyreható kutatást végzett a nők zenei produkciós iparban való reprezentációjáról és a korai zenei érintettség gyermekekre gyakorolt hatásáról. Kutatási eredményei egyértelmű elhivatottságot ébresztettek benne az oktatás iránt.

Az elmúlt két évben Ancke többnyelvű környezetben tanított, és az óvodától a középiskoláig, különböző korú diákokkal dolgozott. Ez az utazás nemcsak a tanítás iránti szenvedélyét mélyítette el, hanem lehetőséget nyújtott arra, hogy jobban megismerje önmagát és elősegítette egy növekedési szemlélet kialakulását, amelynek köszönhetően az élet minden kihívását rugalmasan és a folyamatos tanulás iránti elkötelezettséggel képes megközelíteni. Ancke már nagyon várja az új, izgalmas kihívásokat, amelyek a Bilingual Programban megkezdett útja során előtte állnak. 

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft