Alex Mitchell

Alex a kanadai Ontario-ból származó tanár. Egy Ottawától két órányira található kisvárosban nőtt fel, majd az ontario-i St. Catharines iskolába járt. A Brock University-n szerezte Bachelor of Arts és Bachelor of Education (2016) alapdiplomáját oktatás szakon, majd 2019-ben mesterdiplomát is szerzett. Annak ellenére, hogy eredetileg általános iskolai korosztályra szól a t képesítése, munkái során a 4.-12. osztályokat tanította. A történelem megszállottjaként, két évig az oktatási program kurátor-helyettesként dolgozott a Niagara Falls History Museum-ban.

 

Szabadidejében boldogan fedezi fel a világ művészetét és kultúráját, szeret kirándulni, jéghokizni és curling-ezni. Tanárként büszke közösségépítő képességére és arra, hogy diákjainak tantárgyi, szociális és érzelmi fejlődését biztosítva egészséges és boldog világpolgárokat nevelhet.

 

Alex a Bilingual Programot izgalmasnak találja: a kétnyelvű családmodell és a párban tanítás mind újszerű, csak a Bilingual Programra jellemző nyelvtanítási módszerek, az angol nyelvtanítási lehetőségek egy angol anyanyelvű tanár számára más országban csak nemzetközi iskolákban lehetségesek. Csak a Bilingual Program helyezi tanárait a közoktatásba, ezzel maximálisan integrálva őket a helyi kulturális közegbe.

 

A Bilingual Program magas szintű tanári tapasztalatot biztosít és valódi elmélyülést enged a helyi kultúrában.