Digitális Csereprogram

A Bilingual Holland-Magyar Diákcsere Program résztvevő diákjai egy-egy hetet Hollandiában és Magyarországon töltenek együtt iskolai és szabadidős programok keretében, amely kiváló lehetőség az angol nyelv gyakorlására és egymás kultúrájának megismerésére. A tavalyi csereprogramról ITT TALÁLNAK egy rövid beszámolót.  

 

Bár maga az  utazás idén nem valósulhatott meg, a Digitális Csereprogram keretében 2020. június 2-án közös online foglalkozást tartottunk. Egy holland és három magyar iskolából összesen 90 diák vett részt a közel két órás foglalkozáson. A cél nemcsak az volt, hogy a holland-magyar diákpárok megismerjék egymást és minél többet tudjanak meg a másik kultúrájáról, hanem a világjárvány és a korlátozások következtében kialakult  váratlan élethelyzetről is beszélgettek.

 

A foglalkozás jó hangulatban telt, a diákok sokat tanultak egymástól. Az alábbi videóban betekintést nyerhetnek a Digitális Csereprogramba, ami megmutatja azt is mely témák, különbségek érdekelték legjobban a tanulókat!