Bilingual Family Day 2023 – köszönjük…thank you...

 

 

 

 Megtréfált minket az időjárás 2023. szeptember 23-án, mégis kb. 650 résztvevőt köszönthettünk a Bilingual Family Day délelőttjén!  Az alábbi képes összefoglalóból úgy tűnik, hogy vidám hangulatban és gyorsan telt az idő nemcsak a Bilingual Program munkatársai, hanem a gyerekek és családtagjaik számára is az eseményen! 

 

  Az eseményt Györke-Szilágyi Éva, a Bilingual Program ügyvezetője és Óbuda-Békásmegyer képviseletében dr. Kiss László, polgármester nyitotta meg. 

 

 A Bilingual Program angol anyanyelvű tanárai Bilingual Library 6 népszerű könyvhöz kapcsolódó szigetén, 18 állomáson játszottak a gyerekekkel különböző kézműves, kreatív, sportos játékokat, akik a feladatok teljesítéséért pecséteket gyűjtöttek, amit végül ajándékra váltottak. 

 

A Bilingual Program tanárai ünnepélyes Cambridge-bizonyítvány átadás keretében büszkén adták át a júniusban elballagott 8. osztályosoknak és az Európa 2000 Gimnázium 10. osztályosainak a hivatalos vizsgaeredményről szóló bizonyítványukat. 

 

 A nap fénypontja a jelmezbemutató volt: több mint 60 gyermek érkezett kedvenc könyve, írója vagy hőse jelmezében, melyet a színpadon néhány szóval sokan be is mutattak! 

 

 

Íme a képes összefoglaló az eseményről:

 

 

 

 

Készítettünk egy rövid videót is:

 

 

 

 Köszönjük a résztvevőknek: gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak, hogy az esős idő ellenére velünk töltötték e vidám szombat délelőttöt! Külön köszönjük az Óbudai Nagy László Általános Iskola - Váradi Vezetőségének és munkatársainak a nagyszerű helyszínt és a sok segítséget! 

 

Várunk mindenkit szeretettel 2024 szeptemberében!