Bilingual Family Day 2022 – köszönjük…

Köszönjük a résztvevőknek: gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak, hogy velünk töltötték e vidám szombat délelőttöt 2022. szeptember 17-én!

 

A Bilingual Family Day-nek idén a Széchenyi István Általános Iskola adott helyet. Az eseményt Györke-Szilágyi Éva, a Bilingual Program ügyvezetője és Budakeszi város képviseletében dr. Dömötörné Papp Hargita, az Oktatási, Kulturális és Egészségügyi Bizottság elnöke nyitotta meg.

 

A résztvevő gyerekek és családtagjaik idén a Bilingual Ocean varázslatos szigetein látogatták meg a Bilingual Program angol anyanyelvű tanárait, ahol különböző kreatív, sportos, kézműves feladatok teljesítéséért útlevelükbe pecséteket gyűjtöttek, amit végül ajándékra váltottak.

 

Eredményhirdetés:

Az iskolai osztályok/óvodai csoportok pecsétgyűjtő versenyén a nyertes osztály 226 pecsétet gyűjtött, magasan a többi csoport/osztály egy főre jutó eredményét felülmúlva.

Ők a SZIA Budakeszi 1.a osztálya!

Gratulálunk! Jutalmuk egy közösségépítő osztályprogram, melyet angol anyanyelvű tanáraik és osztályfőnökük közösen választanak ki számukra.

 

A Bilingual Program tanárai ünnepélyes Cambridge-bizonyítvány átadás keretében büszkén adták át a júniusban elballagott 8. osztályosoknak a hivatalos vizsgaeredményről szóló bizonyítványukat.

 

Íme a képes összefoglaló az eseményről:

 

Várunk mindenkit szeretettel 2023 szeptemberében!