Bilingual Eredmények - Owlypia International Competition

Gratulálunk a Bilingual csapatainak az Owlypia International Student Challenge nemzetközi tanulmányi versenyen nyújtott sikeres részvételért! A Budakeszi Széchenyi István Általános Iskolából két csapat képviselte a Bilingual Programot ezen a rangos eseményen, melynek közép-európai fordulóját Budapesten rendezték január 30-31-én. A versenyre a környező országokból is érkeztek csapatok, ahol több tudományterületen mérhették össze tudásukat a diákok.

 

A Bilingual csapatai a természettudományos tantárgyakat választották. A hetedik osztályosok csapata két kategóriában is ezüstérmet szerzett: Pen Down Challenge és Team Spirit Challenge, valamint bronzérmet nyertek a Knowledge Challenge-ben. Nyolcadik osztályosaink pedig bronzérmet szereztek két kategóriában: Knowledge Challenge and Team Spirit Challenge. Csapattagok: 8. osztály - Molnár Nelli, Szabó Kamilla, Crespo Antonio; 7. osztály - Kovács Karla, Ésik Luca, Pados Dorka . A versenyeredmények alapján mindkét csapat továbbjutott a következő fordulóra, melynek helyszínei Cambridge és Boston.

 

A diákokat Kim Bachoo készítette fel, akinek ezúton is köszönjük a fáradhatatlan munkát és lelkesedést, melynek gyümölcse az eredményekben egyértelműen látszik. Hajrá Bilingual, hajrá Budakeszi!