Bilingual Program – új iskolai helyszínen, Óbudán! Még lehet jelentkezni!

 

Leendő első osztályos gyerekek szülei figyelmébe!

 

Van még néhány szabad hely az osztályban, várjuk az érdeklődők jelentkezését!

 

Kisebb létszámú osztály!

 

Az Óbudán már ismert Bilingual Angol – Magyar Kétnyelvű Program a nagy érdeklődésre való tekintettel új helyszínnel bővülhet 2021 szeptemberétől.  Hosszú évek óta együttműködő partnerintézményünk, az Óbudai Nagy László Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, most a Zápor utcai épületében is lehetőséget biztosít egy, a Bilingual Program szerint működő első osztály indítására. 

A most induló osztályban még van pár szabad hely, így most még több család számára nyílik lehetőség a részvételre a Bilingual Programban. Várjuk jelentkezésüket!

 

Az iskola bemutatkozója itt megtekinthető:

Zápor iskolacsalogató

 

A leendő tanító nénik bemutatkozói:

 

 

 

Antal Alexandra – tanító, informatika műveltségterülettel

 

Leendő elsős tanító néniként nagy megtiszteltetés és hatalmas kihívás számomra, hogy a Bilingual Programban részt vevő gyermekeket taníthatom.

 

Rengeteg játékkal, mesével szeretném a gyerekek számára megkönnyíteni az óvodából az iskolába való zökkenőmentes átállást. Gyermekközpontú, bizalomra épülő szeretetteljes légkör megteremtésére törekszem.

 

Tanítási óráimon nagy hangsúlyt fektetek a kooperatív technikákra, csoport – és páros munkára természetesen játékosságba beleágyazva. A pozitív megerősítés híveként vallom, hogy dicsérettel, ösztönzéssel mindig többet lehet elérni a gyermekeknél, mintha állandóan az esetleges hiányosságaikat rójuk fel nekik.

 

Tudom, hogy a kicsik lelki fejlődéséhez elengedhetetlen a szülőkkel való együttműködés, hiszen a szülő a tanító munkáját folytatja otthon és a tanító a szülőét az iskolában.

 

Iskolámban jelenleg az alsó és felső tagozaton is részt veszek az informatika oktatásban.

 

 

 

Göblyös Károlyné (Zsuzsanna) - közoktatási szakértő, mesterpedagógus

 

Közel 33 éve tapasztalata van mögöttem tanítóként. Ezalatt az időszak alatt különböző tanítási programokban vettem részt.

 

Fontosnak tartom, hogy az iskolába lépő gyermekek számára a biztonságos, szeretetteljes légkör megteremtését, folyamatos fenntartását. Munkám során arra törekszem, hogy a kisdiákok kellő segítséget és időt kapjanak arra, hogy egyéni képességeiknek, érettségüknek megfelelően fejlődhessenek, ne veszítsék el érdeklődésüket, tudásvágyukat. Kiemelten figyelek a változatos tanítási módszerek alkalmazására, a játékosság megőrzésére, egymás elfogadásának fontosságára. Használom a kooperatív tanulási formákat, a differenciált csoportmunkát.

 

Vallom, hogy a pedagógiai munkám csak akkor lehet sikeres, ha szülőkkel, gyerekekkel közösen együttgondolkodunk, együttdolgozunk.

 

Előző iskolámban angol – magyar két tanítási nyelvű tagozatos osztályban tanítottam. Számomra kihívás és nagy lehetőség, hogy a következő tanévben részt vehetek a Bilingual Programban tanuló osztályban tanítóként.

 

 

 

Az angol anyanyelvű osztályfőnök személyéről később adunk tájékoztatást.

 

Így működik a Bilingual Program a gyakorlatban:

https://bilingual.hu/hu/igy-mukodunk-gyakorlatban

 

Kérdése van?

 

Bányai Brigitta

+3630 266 3776

info@bilingual.hu

 

Beiratkozás:

 

Előzetes időpontegyeztetést követően az intézményvezetőnél:

Szilágyiné Debreczeni Mária

250-2710/11 vagy 250-1088