Rólunk Munkatársaink Benjamin Bowden

Benjamin Bowden

Tanár

Benjamin az Ohio állambeli West Liberty-ből származik. Magyarországba először 2014-ben szeretett bele. Édesapjával érkezett ide, hogy egy nonprofit szervezetnél szolgáljon, amely sporttáborokat szervez egy Budapesttől egy órányira lévő kis faluban. Ben a következő 5 évben minden nyáron két hétre visszajött. Miután 2019-ben végzett a Cedarville Egyetemen, úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra, és ugyanannál a nonprofit…

Benjamin az Ohio állambeli West Liberty-ből származik. Magyarországba először 2014-ben szeretett bele. Édesapjával érkezett ide, hogy egy nonprofit szervezetnél szolgáljon, amely sporttáborokat szervez egy Budapesttől egy órányira lévő kis faluban. Ben a következő 5 évben minden nyáron két hétre visszajött. Miután 2019-ben végzett a Cedarville Egyetemen, úgy döntött, hogy visszatér Magyarországra, és ugyanannál a nonprofit szervezetnél fog szolgálni. Ez idő alatt Ben megismerkedett feleségével, Rebekával, és 2021-ben házasságot kötöttek. Ezután elhatározta, hogy elkezd tanítani egy nemzetközi iskolában itt Budapesten, ahol 3 évig volt osztályfőnök. Matematika, angol, természettudomány, történelem és technika tantárgyakat tanított.

Ben szívesen tölti szabadidejét feleségével és Fahéj nevű kiskutyájával. Szeretnek túrázni, Budapesten utazgatni és a helyi templomba járni. Ezenkívül Ben egy amerikaifutball-csapat és az U19-es magyar válogatott edzőjeként is tevékenykedik.

Izgatottan várja, hogy elkezdje ezt az új kalandot a Bilingualnál, és hogy lássa, hová vezet!

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft