Hírek, aktualitások Bilingual Family Day 2024 – köszönjük

Bilingual Family Day 2024 – köszönjük

Hideg, szeles időjárásra ébredtünk 2024. szeptember 14-én, ez azonban nem tartotta vissza azt a kb.650 résztvevőt, akiket Bilingual Family Day délelőttjén esőhelyszínünkön, a Krúdy iskolában köszönthettünk! Vidám hangulatban telt a gyerekek és családtagjaik számára az esemény az alábbi képek tanúsága szerint, a Bilingual Program munkatársai számára pedig egy szempillantás alatt elrepült a délelőtt!

A Nagy Könyvceremónián kihirdettük a Bilingual Book Történetíró Projektmunka és Verseny eredményeit.  Minden gyermek, akinek munkája bekerült aBilingual Book-ba, oklevele mellé kapott egy példányt a játékos feladatokat tartalmazóscrapbook-ból (kreatív albumból).

A Bilingual Book hamarosanrendelhetőlesz, erről külön email-ben írunk majd!

A Bilingual Program tanárai ünnepélyes Cambridge-bizonyítvány átadás keretében büszkén adták át a júniusban elballagott 8. osztályosoknak és az Európa 2000 Gimnázium 10. osztályosainak a hivatalos vizsgaeredményről szóló bizonyítványukat.

Míg a gyerekek játszottak, szüleik a Szülőakadémia három interaktív bemutatóján gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek arról, hogyan tanulnak a gyerekek a Bilingual osztályteremben; megtudhatták, miért érdemes a Bilingual Programban maradni az általános iskola 8. osztálya végéig; és hogyan segítik tanáraink gimnazista diákjainkat a pályaválasztásban és a felkészülésben az egyetemi felvételire.

A Bilingual Program angol anyanyelvű tanárai a Bilingual Olimpia 7 angol nyelvterület országaihoz kapcsolódó szigetén,14 állomáson játszottak a gyerekekkel különböző sportos, kézműves és kreatív játékokat, akik a feladatok teljesítéséért pecséteket gyűjtöttek, amit végül ajándékra váltottak.

Íme a képes összefoglaló az eseményről:

Köszönjük a résztvevőknek: gyerekeknek, szülőknek, pedagógusoknak, hogy a kinti kellemetlen idő ellenére velünk töltötték e vidám szombat délelőttöt! Külön köszönjük a Krúdy Gyula Általános Iskola Vezetőségének és munkatársainak a nagyszerű helyszínt és a sok segítséget!

Várunk mindenkit szeretettel 2025 szeptemberében!