Rólunk Munkatársaink Benedict Sewell

Benedict Sewell

Tanár benedict.sewell@bilingual.hu

Dél-Angliában, a Wight-szigeten nőtt fel (ahol Robert Hooke született, és ahol Charles Darwin feltehetően A fajok eredete című művét írta).

A szigetről Benedict a Warwicki Egyetemre költözött, ahol tiszta matematikát tanult, matematikai mester- és PhD-fokozatot szerzett.

Tanulmányai alatt számos szemináriumot és korrepetálást tartott matematika alapszakos hallgatóknak, valamint gyakorlatot végzett a Rugby High Schoolban. PhD-je után Budapestre költözött, ahol 3 évig fiatal kutatóként dolgozott a Rényi Alfréd Matematikai Intézetben. 

Rendkívül izgatottan várja, hogy az ÓNL-Váradiban a Bilingual-család tagja lehessen.

Tanári szemléletének alapja egy olyan tantermi légkör megteremtése, ahol a diákok hibázhatnak (angolból  és matematikából), fejlődhetnek és jól érzik magukat!

Amikor éppen nem tanít, Benedict általában táncol, tai chi-t gyakorol, süt vagy cseresznyeparadicsomot termeszt.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft