Rólunk Munkatársaink Hailey Schumann

Hailey Schumann

Tanár hailey.schumann@bilingual.hu

Hailey Indianapolisból (Indiana, USA) származik, és nemrég szerzett diplomát kommunikáció és kulturális antropológia szakon a Hope College-ban (Holland, Michigan).

Egyetemi évei során Hailey beleszeretett a nyelvtanulásba, és végül a németországi Berlinben tanult külföldön, ahol németet tanított társainak. Miután diplomázott, úgy döntött, hogy angol mint idegen nyelv tanári (TEFL) képesítést is szerez, hogy hódolhasson tanítás iránti szenvedélyének. Hailey izgatottan várja, hogy a budapesti Bilingual Programban fiatal tanulókkal dolgozhasson. Amikor nem az osztályteremben van, Hailey szívesen jár művészeti múzeumokba, hegedül, olvas vagy utazik.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft