Rólunk Munkatársaink Szabó Regina

Szabó Regina

Bilingual Központi Program Koordinátor szabo.regina@bilingual.hu

Regina 2023 novemberében csatlakozott a Bilingual csapatához központi koordinátorként.

A tanulmányi és munkahelyi választásait mindig is meghatározta az angol nyelv és a nemzetközi közösségek iránti szenvedélye. Az egyetemi tanulmányait az ELTE-n végezte, ahol először megszerezte anglisztika alapszakos diplomáját. Ezt követően mesterszakos diplomát szerzett alkalmazott nyelvészet, valamint angol nyelvoktató képzésen. A tanulmányai alatt főként a beszédfejlődés és a kétnyelvűség összefüggéseit kutatta. 

Korábban egy nemzetközi iskolánál dolgozott pedagógia asszisztensként. Hatalmas örömmel csatlakozott a Bilingual csapatához, ugyanis koordinátori pozíciója lehetővé teszi számára, hogy ismét részese lehessen az oktatásnak.

Szabadidejében szeret verseket írni, valamint extrém sportokat kipróbálni, mint például a tandemugrás. 

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft