Lee Beaudoen

Tanár lee.beaudoen@bilingual.hu

Lee a michigani Detroitból származik.

A Michigan Állami Egyetemen szerzett diplomát interdiszciplináris humán tudományok (angol, orosz és kommunikáció) szakon. Ezt követően Seattle-be költözött, ahol körülbelül tizennégy évig élt. Ott jogi területen dolgozott, mielőtt visszatért a tudományos életbe, hogy elvégezze a múzeológia mesterképzést a Washingtoni Egyetemen. Seattle-i tartózkodása alatt Lee idegennyelv-tudásának fejlesztése mellett sokat utazott külföldre, mely során rengeteg tapasztalatot szerzett. Több évet töltött Törökországban, ahol a Boğaziçi Egyetemen és a Koç Egyetemen tanult és kutatott. Miközben Isztambulban oszmán történelmet és építészettörténetet tanult, célul tűzte ki a doktori fokozat megszerzését, amelyet 2017-ben fejezett be a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetemen (UCLA). 

Az elmúlt években Lee a Boszporuszt a Dunára cserélte. 2019 óta Budapesten él, ahol a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Károli Gáspár Egyetemen történelem, nemzetközi kapcsolatok, bölcsészettudományok, valamint angol és amerikanisztika szakos egyetemi docensként dolgozik.

Szeret főzni, utazni, valamint  történelmet, irodalmat, nyelveket és harcművészetet tanulni.  

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft