Lucy Kosty

Tanár

2019-ben a Rutgers Egyetemen marketing szakon szerzett alapdiplomát, de mielőtt Magyarországra költözött volna, emberi erőforrások és vendéglátás területén helyezkedett el.

2019-ben a Rutgers Egyetemen marketing szakon szerzett alapdiplomát, de mielőtt Magyarországra költözött volna, emberi erőforrások és vendéglátás területén helyezkedett el. Európa-szerte folytatott külföldi tanulmányokat, és imád utazni. A magyar kultúra iránti szenvedélye és a vágya, hogy pozitív hatást gyakoroljon másokra, inspirálták arra, hogy a Bilingual Programban tanítson Budapesten.
Lucy az építészetet és a magyar ételeket szereti legjobban a Budapesten. Hobbijai közé tartozik a nyelvtanulás, a tánc, a filmnézés és barátokkal való találkozás.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft