Rólunk Munkatársaink Drew Baldasarre

Drew Baldasarre

Tanár DREW.BALDASARRE@BILINGUAL.HU

Üdvözlök mindenkit! Bostonban születtem, Massachusetts államban, majd 14 éves koromban Észak-Karolinába költöztem.

A szüleim még mindig ott élnek az Egyesült Államokban. Múlt év májusában végeztem a Georgia-i Egyetemen és lelkes Georgia amerikaifoci rajongó vagyok! Történelem és társadalomtudományokból szereztem tanári diplomát, és nagyon izgatott vagyok, hogy elkezdhetem az első évemet a Bilingual Programban. Szabadidőmben szeretek új helyeket felfedezni, utazni és nagyon sok könyvet olvasni. Nem számít, hogy hol vagyok, nálam mindig van egy könyv. Nagyon örülök, hogy a munkám részét képezi, hogy könyveket taníthatok. Ezen kívül nagy macskaimádó vagyok, sőt van egy sajátom is, a neve Maisie. Nagyon szeretem a történelmet, ezért izgatottan várom, hogy felfedezzem Magyarország múzeum kínálatát.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft