Rólunk Munkatársaink Carolyn Claypoole

Carolyn Claypoole

Tanár CAROLYN.CLAYPOOLE@BILINGUAL.HU

Carolyn eredetileg Minnesotából származik, de Michiganben, Maine-ben, és New Hampshire-ben is élt, mielőtt Budapestre költözött.

Nyári táborok nemzetközi csapatai között nőtt fel, ami gyerekkorától a különböző kultúrák megismerésére és felfedezésére sarkallta. Alapdiplomáját színházművészet szakon szerezte az Acadia University-n a kanadai Nova Scotia tartományban.

A diplomaszerzés után utazott először Európába, amely magával ragadta – különösen Magyarország bűvölte el. A további felfedezések és egy új karrier reményében szerezte meg 2019-ben az angol, mint idegen nyelv oktatói bizonyítványát (TEFL). Carolyn nagy örömmel csatlakozik a Bilingual csapatához, ahol a tanulóival is megoszthatja a tanulás és a kultúrák találkozása iránti szeretetét. Szabadidejéban Carolyn szeret szabni-varrni, illetve felfedezni az őt körülvevő világot utazással, kirándulással, kertészkedéssel és olvasással.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft