Amy Swartz

Angol anyanyelvű nevelő AMY.SWARTZ@BILINGUAL.HU

Amy több mint öt éve tagja a Bilingual Programnak, és jelenleg mind a Százszorszép, a Színes Gyerekkert és a Nyár óvodákban dolgozik. Amy az USA-ból származik, ahol a napfényes Dél-Kaliforniában nőtt fel, de mielőtt Budapestre költözött volna, hét évig Texasban élt, ahol TEFL bizonyítványt is szerzett.

Amy a California állami Egyetemen, San Marcoson szerzett diplomát üzleti adminisztrációból. Amy korábban tanított óvodai programokban, amelyek célja az általános iskolába való átszokás segítése volt. Továbbá általános iskolás korú gyermekek számára szervezett iskola előtti és utáni programokat.

Amy a Bilingual Program tagjaként az óvodák összes korcsoportjával dolgozik, a kiscsoportosoktól a nagycsoportig. Nagyon izgatottan várja az új tanévet!

Szabadidejében szeret olvasni, utazni, a barátaival időt tölteni, és felfedezni Budapest gyönyörű városát.

  • Abigail Evert

    Abigail Evert

    Tanár

    Abigail Gauteng-ben, Dél-Afrikában nőtt fel, és a Pretoria-i Varsity College-ban szerzett alapdiplomát (BA) pszichológiából. Elvégzett egy TEFL (Angol mint idegen nyelv tanítása) tanfolyamot is.

    Megnézem: Abigail Evert
  • Adam Ritsema

    Adam Ritsema

    Tanár

    Adam a Michigan állambeli Kalamazoo-ból származik és a közelmúltban diplomázott a Michigan-i Grand Rapids-i Calvin Egyetem statisztika szakán.

    Megnézem: Adam Ritsema
  • Adam Whitcroft

    Adam Whitcroft

    Tanár

    Adam Észak-Írországból származik, és nemrég fejezte be mesterdiplomáját a Queen’s University Belfast-on kémia-francia szakon.

    Megnézem: Adam Whitcroft