Mike Fulop

  • Munkakör: 
    senior tanár
  • E-mail
    mike.fulop@bilingual.hu

Mike a Concordia Egyetemen, Montreal-ban végzett 2005-ben, ahol oktatásból szerzett diplomát korai gyermekkori és általános iskolai oktatás specializációval. Diplomája megszerzését követően egy évet Zhenjiang-ban, Kínában, egy közoktatásbeli általános iskolában tanított, ahol az összes alsó tagozatos osztályban, de főként 1. osztályban tanított.

 

Röviddel Magyarországra költözése után elkezdett tanítani a Szőlőtő kétnyelvű oktatási programjában. Először egy félévet a Százszorszép Óvodában töltött, aztán 4 évet a Krúdy Gyula Általános Iskolában, ahol párban tanító partnereivel az összes alsó tagozatos tárgyat tanította. A Krúdy-s alsó tagozatos ciklus befejezése után új első osztállyal kezdte a munkát az Óbudai Nagy László Általános Iskolában (vagyis a Váradiban) 2011-ben. Az elmúlt 3 évben a Lauder Javne iskola English Plus programjában dolgozott, jónéhány tárgyat tanított első osztálytól a 9.-ig.

 

2015-ben tért vissza a Bilingual.hu Programba, ahol kíváncsian és izgatottan kezdte meg a munkát az új első osztályosokkal a Váradiban, korábbi párban tanító partnerével, a „mindig bámulatos”