Kayla Dakoske

  • Munkakör: 
    Tanár
  • E-mail
    kayla.dakoske@bilingual.hu

Kayla az Egyesült Államokban, Grand Rapids-ben nőtt fel, Michigan államban. 2016-ban szerezte meg Bsc diplomáját a Calvin Főiskolán pszichológia szakon, illetve bölcsész és szociális munka mellékszakokon. Ezt követően végezte el a TEFL kurzust 2017-ben. Az elmúlt években Kayla különböző pozíciókban is gyermekekkel foglalkozott. Főiskolai évei alatt önkénteskedett különböző délutáni programokban, ahol kétnyelvű családból származó gyerekekkel dolgozott. Mivel ez egy nagyon pozitív tapasztalat volt számára, ezért ifjúsági gondozóként helyezkedett el egy mentális egészségközpontban, ahol komoly viselkedési zavarokkal küzdő fiatalkorúakkal dolgozott.  

A 2016-2017-es tanévben sikerült az oktatásban elhelyezkednie, ekkor tanársegédként dolgozott egy alacsony jövedelmű családok számára létrehozott óvodai programban. A Calvin Főiskolai tanulmányai, illetve a különböző hátterű gyermekekkel való közös munkája során, igazi szenvedélyévé vált a multikulturalizmus. Ezt a szenvedélyét követve döntött úgy, hogy életében először külföldre utazik és Budapestre költözik tanárként. 

Kayla egy évre tervezte Budapesten tartózkodását, de az itt töltött idő alatt teljesen beleszeretett a városba és immár 3. évét tölti itt, a Százszorszép Óvoda Sárga csoport angol anyanyelvű pedagógusaként. 

Lelkesen várja, hogy tovább építse kapcsolatait tanítványjaival, és bátorítani tudja őket a tanulásban és fejlődésben. 

Kayla szereti a művészeteket és szeret minél több időt a szabadban tölteni, kirándulni és sátorozni.