Bilingual.hu Program az IATEFL-Hungary Budapest Creative Café programsorozatában

Az IATEFL-Hungary Creative Café rendezvénysorozatunk újra indul 2019 Januárjában és örömmel jelentjük be következő workshop-unkat amit a Bilingual.hu Program tanárai tartanak.

 

Gyertek és tudjatok meg mindent Január 11-én a Bilingual.hu Kétnyelvű Család Modellről: Magyar állami iskolákkal való partnerségünkről, a módszerekről ahogy megteremtjük az Aktív Tantermet a CLIL módszertan segítségével valamint kétnyelvű párbantanításos kommunikációra építő tanítási módszertanunkról. Ugyanolyan típusú feladatokat mutatunk be amit a tanulóknak is mutatnánk órán, emellett rövid tantermi videókat láthattok, majd ‘játszunk’ is egy kicsit és a végén lesz idő kérdésekre, beszélgetésre is. Reméljük olyan ötletekkel gazdagodtok amit felhasználhattok saját óráitokon is egyúttal megismeritek miben egyéni programunk és hogyan közelíti meg a nyelv tanítást és tanulást.

 

ANTHONY LAUDADIO: Tony 18 éve foglalkozik tanítással, a kezdetekben az Egyesült Államokban majd Európában. Jelenleg a budapesti Bilingual.hu Program oktatási vezetője. Okleveles nyelvvizsgáztató és számos tanárképzési kurzust tartott 2002 óta a CLIL és más kommunikatív módszertanokról.

 

SUSANN PIHL: Susann 2003 óta tanít a Bilingual.hu Programban. 10 éve részt vett a Budakeszi helyszín alapításában és azóta is csapatvezetőként és tanárképzőként dolgozik ott.