BILINGUAL.HU ANGOL NYELVŰ NAPKÖZIS TÁBOROK angol anyanyelvű tanárokkal

• A tábor közös nyelve az angol – egész nap!

• A tábor vezetői angol anyanyelvű tanárok, akik egyben az adott szakma mesterei (szaktanár, művész-tanár, edző).

 

Mivel a táborok nyelve angol, olyan gyermekeknek ajánljuk, akik az angol nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.

 

 

Érkezés: reggel 8:00 és 9:00 óra között, távozás 16:00 és 16:30 között.

Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna.

A tábor díja: 42.000 Ft/hét (hétfőtől péntekig).

A leggyorsabb jelentkezők (Early Bird 5 %) kedvezményes ára: 39.900 Ft

A Bilingual.hu Program diákjainak kedvezményes ára: 39.900 Ft

Bilingual.hu diák + Early Bird kedvezményes ár: 38.700 Ft

 

Jelentkezés: Legkésőbb a tábor kezdete előtt 2 héttel az [email protected] e-mail címen. Early Bird jelentkezés: 2018. május 15-ig. A jelentkezés 10.000 Ft foglaló befizetésével válik érvényessé, melyről a számlát a befizetés után e-mailben küldjük el. (A befizetett összeg visszatérítésére a későbbiekben nincs lehetőség.)

 
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-78445017 (Erste Bank)
Kérjük a gyermek nevét, az iskola nevét, az osztályt feltüntetni és a tábort megnevezni a megjegyzés mezőben.
(A számlát csak a befizető nevére lehetséges kiállítani.)
 

 

 

 

 

Amerikai Sportok tábora

 

 

8–13 éveseknek

2018. július 2-6.

 

A tábort vezeti: Mark Taylor és Jon Tilisky

 

Helyszín: Krúdy Gyula Ált. Isk.

 

Ha szeretsz sokat mozogni és új sportokat kipróbálni, akkor gyere az Amerikai Sportok táborába! Jellemzően amerikai sportokat fogunk játszani és tanulni, melyeket, ha már ismersz, akkor továbbfejlesztheted képességeidet, hogy még jobban élvezd, amikor játszunk.

 

Lesz Flag Football (non-kontakt amerikaifutball), Kickball, Ultimate Frisbee, röplabda, kosárlabda, Capture the Flag, kidobó, pingpong és sok más meglepetés!

 

A péntek délutáni sportversenyen a gyerekek bemutatják ügyességüket szüleiknek a héten megismert sportok egyikében.

 

 

 

 

Budakeszi Vándortábor

 

 

7-14 éveseknek

2018. július 9-13.

 

A tábort vezeti: Dreux Patch és Jake Badger

 

Helyszín: Szivárvány Óvoda, Budakeszi

 

Kíváncsi vagy, mi található a saját kertedben? Fedezd fel velünk! Budakeszi ökoszisztémájáról fogunk tanulni és mindenféle teremtményről, amelyek itt élnek. A tábor ideje alatt több kirándulást teszünk és saját magunk is felfedezők lehetünk. Milyen növények és állatok élnek Budakeszin és környékén? Milyen hatással lehetünk környezetünkre?

 

A hét során a gyerekek naplóban rögzítik újonnan megszerzett tudományukat és felfedezéseiket, azután bemutatják ezt csoportmunka keretében. Ez a tábor tökéletes szórakozás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kint lenni a szabadban, szeretik felfedezni a természetet és szívesen tanulnak állatokról, rovarokról, fákról és folyókról. Készítsd hát a hátizsákod, vedd fel a túrabakancsod, kend be magad naptejjel és hozd magaddal a távcsövedet, hiszen felfedezzük a gyönyörű természetet Budakeszin - kizárólag angolul!

 

 

Társasjáték tábor - BETELT

 

 

7-14 éveseknek

2018. június 18-22.

 

A tábort vezeti: Mike Fülöp és Bill Robb

 

Helyszín: Óbudai Nagy László Ált. Isk. (Váradi)

 

Te is szeretsz társasozni? Melyik a kedvenc játékod? A legkülönbözőbb stratégiai és logikai játékoktól, a hagyományos magyar és nemzetközi társasjátékokon át, a legújabb, díjnyertes társasjátékokig és logikai játékokig mindet megismerhetik az érdeklődő gyerekek - angolul. Főleg olyan jatékokat fogunk játszani, amelyek kommunikációt, interakciót, sőt együttműködést igényelnek. Tablet-ek segítségével megfűszerezzük a témát néhány multiplayer játékkal!

 

De csak nem gondoljátok, hogy egész nap az asztaloknál fogunk ülni? (Bár ha megismeritek a játékokat, ez valóban csábító választásnak fog tűnni.) Napi 2-3 mozgásos, sportos játék is vár a játékosokra tábor idején. Lesz foci, szalagos játék, fogócskák és kidobós, de még egy kis vízibombacsatától sem fogunk visszariadni!

 

A tábort egy hatalmas családi játékdélutánnal zárjuk, melyre szeretettel várunk minden szülőt. Péntek délután a gyerekek lesznek a játékmesterek (természetesen ők is játszani fognak közben) és segítségükkel minden kedves szülő és nagyszülő betekintést nyerhet a játékok varázslatos világába.

 

Sakk, Stratego, Catan, Perudo, Rizikó, 7 Csoda, Dixit, Bang, Imagine, A bagdadi tolvaj, Splendor, Monopoly, Scrabble, Activity, Elveszett sziget, A szamuráj szellem, Pandemic – és más játékok!

 

+3630 2663776 • [email protected]