• teli tabor 2016Hamarosan Budapestre költözik (vissza) és a legmegfelelőbb iskolát szeretné megtalálni Gyermekének?
  • Gyermeke angol anyanyelvű vagy jól beszél angolul?
  • Gyermeke magyar vagy jól beszél magyarul és eddig angol egynyelvű iskolába járt?
  • Mennyire fontos Önnek, hogy Gyermeke az első naptól otthon érezze magát, mert értik, amit mond és érti, amit mondanak neki?
  • Mennyire fontos Önnek, hogy Gyermeke minél mélyebben megismerje a magyar kulturális (nyelvi, történelmi, irodalmi) hátteret, amíg családja Magyarországon él?

A Bilingual.hu Angol-Magyar Kétnyelvű Oktatási Program jövőbe mutató programjával a magyar állami oktatási rendszer keretein belül működő 3 általános iskolával és két óvodával együttműködésben van jelen Magyarországon, nonprofit oktatási vállalkozásként. A Bilingual.hu Program megkülönböztető jellemzője, hogy tanáraink angol anyanyelvűek, akik szoros együttműködésben dolgoznak az iskola által biztosított magyar anyanyelvű tanárpárjukkal. Tanáraink többségét a The Central European Teaching Program biztosítja, az USA és Magyarország államközi egyezményének keretében. A Bilingual.hu Program attól különleges, hogy a kétnyelvű családok életéhez hasonlóan magyar és angol anyanyelvű pedagógusok párban tanítanak a tanórákon, így biztosítva a hét 5 napján az angol nyelvi és kulturális közeget.

Ismerje meg legfontosabb alapelveinket:

http://bilingual.hu/

Külföldről érkezett tanítványaink könnyű beilleszkedése és a Bilingual.hu Programban végzett diákjaink nyelvtudása jól bizonyítja, hogy az itt tanuló gyermekek számára az idegen nyelv elsősorban nem tantárgy, hanem természetes kommunikációs eszköz. A programban résztvevők sok más lehetőséget is kapnak az angol nyelvhasználat elmélyítésére: délutánonként kiscsoportos foglalkozások, évszakonként érdekes események és táborok színesítik a programot.

A Bilingual.hu Program külső mérőeszközeként második osztálytól kezdve a Cambridge Nyelvi Szintfelmérő Rendszert használja, azzal a céllal, hogy a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret B2 szintjére juttassa diákjait az általános iskola befejezéséig, és még tovább a Crossroads Akadémia Középiskolai Programban.

Hallgassa meg 8. osztályos tanulónkat, aki a Bilingual.hu Programot óvodában kezdte:

http://bilingual.hu/en/our-videos/

A Bilingual.hu Program részletes bemutatását itt olvashatja el:

http://bilingual.hu/ketnyelvuprogram/

Itt tájékozódhat Eseményeinkről:

http://bilingual.hu/esemenyek/

Felkeltettük érdeklődését, de vannak még kérdései?

Ezen az e-mail címen vagy telefonszámon várjuk azokat: info@bilingual.hu vagy +36 30 2663776