Quizlet dashboard

Quizlet, a Going Digital projekt online felülete szókincs gyakorlásához

A Going Digital projekt részeként örömmel jelentjük be a Quizlet bevezetését a teljes Bilingual.hu Általános Iskolai Programba! Bár néhány tanárunk néhány hónapja már dolgozik ezzel az online tanulást támogató eszközzel, most kibővítjük a Quizlet használatának lehetőségét minden egyes Bilingual.hu diák számára. Talán már hallottak róla, hogy a Quizlet olyan online tanulási felület, mely lehetőséget ad gyermekének szókincs gyakorlására, általánosabban kifejezve, arra, hogy szórakoztató, ám kihívást jelentő módon tanuljon.

Quizlet dashboard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi az a Going Digital, és hogy illeszkedik bele a Quizlet?

A Going Digital projekt a 2016/2017. tanévben kísérleti projektként indult a Váradi iskolában. Bár továbbra is fejlesztés alatt van, a projekt tabletet biztosít minden diáknak, amelyen olyan online tanulási felületek érhetők el, mint a Learning A to Z és a Doodle Maths. A kezdeti, tablet-alapú szakasz a többi partneriskolában és minden évfolyamon, amint lehet, elkezdődik. Addig is, a Quizlet párhuzamos szakasza a Going Digital projektnek, melyet mindegyik partneriskolánk minden évfolyamán bevezetünk idén áprilisban és májusban. Ehhez mindössze számítógép, tablet vagy okostelefon szükséges.

Miért előnyös a Quizlet a diákok számára?

Sok diák számára a Quizlet használata online tanulásuk kezdetét fogja jelenteni. A Quizlet szókincs-összeállítások előnye, hogy könnyen hozzáférhetők és alakíthatók – minden játék vagy gyakorlat a tananyag másfajta összeállítása, így tehát újrahasználható és nagyobb kihívást jelentő. Sőt, a paramétereket úgy is össze lehet állítani, hogy a gyakorló feladat a diákok szükségleteire legyen szabva. Mivel a Bilingual.hu Program prémium tanári fiókokat használ, A Quizlet követési adatokat biztosít a tanároknak tanítványai fejlődésének követéséhez.

Quizlet matching game

És még?

Kiegészítésként, reméljük, hogy a Quizlet – általában a Going Digital projekt részeként – elősegíti, hogy környezettudatosabbá váljunk, és hozzásegítse a szülőket, hogy fenntartsák a bevonódást gyermekeik tanulási folyamatába. Számtalan egyéb előnyt is felsorolhatnánk mind tanárok, mind diákok számára, – mint pl lehetőséget a technológia használatára, tanulás közbeni szórakozást, mindezt online! – így a Quizlet kulcsszerepet játszik a Bilingual.hu Program digitális jövőjének fejlesztésében, egyúttal a diákok technikai tudásának fejlesztésében, a technológia komfortos használatában, melyekre jövőbeni sikerességükhöz szükségük lesz.

going digital