Cambridge exams

A 8.a osztályosok Cambridge FCE hivatalos próbavizsga eredményei

Cambridge examsGratulálunk minden 8.a osztályos diákunknak kiváló munkájukért! A 2017. március 30-án, a British Council-lal együttműködésben lebonyolított Cambridge First (FCE) Iskolák Számára elnevezésű hivatalos angol próbanyelvvizsgán a csoport összességében nagyszerű teljesítményt nyújtott.

 

17 diák jár a Bilingual.hu Program 8. osztályaiba az idén. Egy diák már korábban hivatalos B2 szintű hivatalos vizsgát tett a British Council-nál, ahol C1 szintre értékelték angol nyelvtudását. A többi 16 diák közül, akik március 30-án tettek hivatalos próbavizsgát, 14-en vannak a célként megjelölt B2 (felső középfok) szinten, akik közül egy diák éppen csak a szint alatt teljesített, de még eséllyel indulhat a B2 szintű hivatalos vizsgán május végén. A fennmaradó egy diák erős B1 szinten teljesített.

 

A nyolcadikosokat egy csoportként tekintve, 4 diák érte el a C1 (felsőfok)szintet vagy a hivatalos vizsgán vagy a hivatalos próbavizsgán – egy egész szinttel a Bilingual.hu Program célszintje felett.

 

Nagyon büszkék vagyunk mindannyiukra! Mindegyikük keményen dolgozik még az órákon május 26-27-ig, a hivatalos vizsgáig. Sok sikert kívánunk mindenkinek!