Bilingual Polo Front A4 Staff Rev 0

Bilingual.hu angol nyelvű napközis táborok

Bilingual Polo Front A4 Staff Rev 0

- angol anyanyelvű tanárokkal

  • A tábor közös nyelve az angol – egész nap!
  • A tábor vezetői angol anyanyelvű tanárok, akik egyben az adott szakma mesterei (szaktanár, művész-tanár, edző).

Mivel a táborok nyelve angol, olyan gyermekeknek ajánljuk, vagy akik az angol

nyelvet emelt szinten vagy két tannyelvű osztályban tanulják.

 

chemical-reaction-24562_1280

Őrült Tudóstanonc tábor 

7–12 éveseknek

Időpontja: 2017. június 19-23.

A tábort vezeti: Yaneke Paulay & Thandie Horvath

Helyszín: Óbudai Szabadidőpark (1037 Budapest, Laborc u. 2.)

Ki ne szeretne őrült kotyvalékokat készíteni? Ez a tábor azoknak az ifjú „őrült” tudósoknak szól, akik mindig is szerettek volna vulkánkitörést vagy egy saját katapultot készíteni, esetleg akkora buborékot fújni, mint amekkorák a szülei! Ha ez Rólad szóló leírásnak hangzik, gyere és legyél őrült tudós egy hétig!

A tábor résztvevői számos varázslatos tudományos kalandnak lehetnek kísérletező és felfedező részesei. Missziónk nem kevés: tegyük izgalmassá a tudományt a gyerekek számára és egyúttal fejlesszük angol nyelvtudásukat – vidám, tábori hangulatban, szaktanárok vezetésével. A hét fénypontja a péntek délutáni tudomány vására lesz, ahol a gyerekek bemutatják újonnan szerzett tudásukat szüleiknek.

am sports campAmerikai Sportok tábora

8–13 éveseknek

Időpontja: 2017. július 3-7.

A tábort vezeti: Mark Taylor & Ariel Clark

Helyszín: Krúdy Gyula Ált. Isk. (1037 Budapest, Gyógyszergyár u- 22-24.)

Ha szeretsz sokat mozogni és új sportokat kipróbálni, akkor gyere az Amerikai Sportok táborába! Jellemzően amerikai sportokat fogunk játszani és tanulni, melyeket, ha már ismersz, akkor továbbfejlesztheted képességeidet, hogy még jobban élvezd, amikor játszunk.

Lesz Flag Football (non-kontakt amerikaifutball), Kickball, Ultimate Frisbee, röplabda, kosárlabda, Capture the Flag, kidobó, pingpong és sok más meglepetés!

A péntek délutáni sportversenyen a gyerekek bemutatják ügyességüket szüleiknek a héten megismert sportok egyikében.

dancing-882940_1280’Move It’ Tánctábor 

7–14 éveseknek

Időpontja: 2017. július 10-14.

A tábort vezeti: Jennifer Taylor & Michelle Jaeger

Helyszín: Budavári Művelődési Ház (1011 Budapest, Bem rakpart 6.)

Szeretsz táncolni? Még nem találtad meg a kedvenc stílusodat? Gyere el a ’Move It’ Tánctáborba, és próbálj ki többfélét! A balettől a hip-hop-ig kóstolj bele a különböző stílusokba, próbálkozz saját koreográfiával is, s mindezt angol anyanyelvű tánctanárok vezetésével. Élményekkel, mozgással, kreativitással és angol beszélgetéssel teli hét lesz.

Péntek délutánra előadással készülünk a szülői közönségnek.

hiker-1984421_1280A Természet Ifjú Felfedezői tábor 

7–12 éveseknek

Időpontja: 2017. július 17-21.

A tábort vezeti: Ash Merscher & Dan Sack

Bázis: Budavári Művelődési Ház (1011 Budapest, Bem rakpart 6.)

Kíváncsi vagy, mit található a saját kertedben? Fedezd fel velünk! Budapest ökoszisztémájáról fogunk tanulni és mindenféle teremtményről, amelyek itt élnek. Milyen állatok élnek Budapesten és környékén? Nézzük meg a parkokat és az állatkertet a Margitszigeten! Hogyan kell beazonosítani a fákat? Túrázzunk a Budai-hegyekben! Miért fontos a víz? Hajózzunk egyet a Dunán!

A tábor ideje alatt több kirándulást teszünk és saját magunk is felfedezők lehetünk. A hét során a gyerekek naplóban rögzítik újonnan megszerzett tudományukat és felfedezéseiket, azután bemutatják ezt csoportmunka keretében. Ez a tábor tökéletes szórakozás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek kint lenni a szabadban, szeretik felfedezni a természetet és szívesen tanulnak állatokról, rovarokról, fákról és folyókról. Készítsd hát a hátizsákod, vedd fel a túrabakancsod, kend be magad naptejjel és hozd magaddal a távcsövedet, hiszen felfedezzük a gyönyörű természetet Budapesten – kizárólag angolul!

games campTársasjáték tábor

7-14 éveseknek

Időpontja: 2017. augusztus 28-31. (4 nap)

A tábort vezeti: Mike Fülöp & Mark Taylor

Helyszín: Óbudai Szabadidőpark (1037 Budapest, Laborc u. 2.)

Te is szeretsz társasozni? Melyik a kedvenc játékod? A legkülönbözőbb stratégiai és logikai játékoktól, a hagyományos magyar és nemzetközi társasjátékokon át, a legújabb, díjnyertes társasjátékokig és logikai játékokig mindet megismerhetik az érdeklődő gyerekek – angolul.

A játékok túlnyomó többsége kifejezetten élvezetes felnőttek számára is, ezért remek családi programot nyújthatnak a későbbiekben. Az izgalmas játékok fejlesztik a játékosok logikai és problémamegoldó készségét, koncentrációját, nyelvkészségét és nyelvtudását. Lehetőséget biztosítanak az angol nyelv játékos és egyben kötetlen használatára, valamint a szókincs bővítésére. Sakk, Stratego, Catan, Perudo, Risk, 7 Wonders, Dixit, Monopoly, Scrabble, Activity és még sok érdekes játék vár a bátor társasozókra!

De csak nem gondoljátok, hogy egész nap az asztaloknál fogunk ülni? (Bár ha megismeritek a játékokat, ez valóban egy csábító választásnak fog tűnni.) Napi 2-3 mozgásos, sportos játék is vár a játékosokra tábor idején. Foci, szalagos játék, fogócskák és kidobósok, de még egy kis vízibombacsatától sem fogunk visszariadni!

A tábort egy hatalmas családi játékdélutánnal zárjuk, melyre szeretettel várunk minden szülőt. Péntek délután a gyerekek lesznek a játékmesterek (természetesen ők is játszani fognak közben) és segítségükkel minden kedves szülő és nagyszülő betekintést nyerhet a játékok varázslatos világába.

 

Érkezés: reggel 8:00 és 9:00 óra között, távozás 16:00 és 17:00 között.

Étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna.

A tábor díja: 39.000 Ft/hét (hétfőtől péntekig).

A leggyorsabb jelentkezők (Early Bird) kedvezményes ára: 37.000 Ft

A Bilingual.hu Program diákjainak kedvezményes ára: 37.000 Ft

Bilingual.hu diák +  Early Bird kedvezményes ár: 35.000 Ft

Társasjáték tábor (4 nap): 35.000 Ft, Bilingual.hu vagy Early Bird: 33.000 Ft, Bilingual.hu + Early Bird: 31.000 Ft

Jelentkezés: Legkésőbb a tábor kezdete előtt 2 héttel az info@bilingual.hu e-mail címen. Early Bird jelentkezés: 2017. május 15-ig. A foglalás 10.000 Ft befizetésével válik érvényessé, melynek fizetéséhez a számlát e-mailben küldjük.

(Megfelelő létszámú budakeszi gyermek jelentkezése esetén az egyes táborokba, a gyermekek reggeli, Budakesziről Budapestre utazását térítéses formában megoldjuk.)

Várjuk a táborozókat szeretettel!